VIDEO MENARIKASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA KEPADA SEMUA PENGUNJUNG SEKALIAN, PIHAK ADMIN SEDANG MENJALANKAN KERJA-KERJA MENGEMASKINI BLOG. HARAP MAAF ATAS SEBARANG KESULITAN. TERIMA KASIH.


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA KEPADA SEMUA PENGUNJUNG SEKALIAN, PIHAK ADMIN SEDANG MENJALANKAN KERJA-KERJA MENGEMASKINI BLOG. HARAP MAAF ATAS SEBARANG KESULITAN. TERIMA KASIH.

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh Alhamdulillah, bersyukur ke hadrat Ilahi kerana dengan limpah dan kurnianya dapat lagi ana menulis di blog ini setelah sekian lama berdiam diri. Post yang terakhir ialah 12 Jun 2009 yang lalu. Kewujudan blog ini ibarat hidup segan mati tak mahu kerana sudah lama tidak dikemaskini. Apakan daya, semuanya disebabkan oleh beberapa kekangan yang tidak boleh dielakkan. Kelas tambahan makin rancak dijalankan, masa semakin suntuk, SPM makin hampir dan yang paling penting, keadaan internet di sekolah kurang memberangsangkan. Apa-apa pun, dengan masa yang terluang tika cuti inilah diperuntukkan sebaiknya untuk mengemaskini blog ini dalam usaha memberikan informasi dakwah kepada pengunjung blog ini. Insyallah, selepas ana menamatkan persekolahan pada tahun ini, blog ini akan dinaiktaraf dan sentiasa dikemaskini supaya misi dakwah itu terus berjalan dengan baik dengan dibantu oleh sahabat-sahabat ana dalam Badan Dakwah dan Kerohanian SBP Integrasi Temerloh.
" Dakwah Tanggungjawab Bersama"

Reaksi:

0 pandangan sahabat-sahabat: