VIDEO MENARIKASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA KEPADA SEMUA PENGUNJUNG SEKALIAN, PIHAK ADMIN SEDANG MENJALANKAN KERJA-KERJA MENGEMASKINI BLOG. HARAP MAAF ATAS SEBARANG KESULITAN. TERIMA KASIH.


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA KEPADA SEMUA PENGUNJUNG SEKALIAN, PIHAK ADMIN SEDANG MENJALANKAN KERJA-KERJA MENGEMASKINI BLOG. HARAP MAAF ATAS SEBARANG KESULITAN. TERIMA KASIH.

Edisi 12 Sudah Diterbitkan

Assalamualaikum. Alhamdulillah, QH Edisi 12 sudah diterbitkan dan di edar ke semua pelajar. Namun, harganya yang sudah naik dari 50 sen kepada 80 sen menimbulkan ketidakpuas hatian kepada sesetengah pelajar. Bagi kami, peningkatan harga ini setimpal dengan pembaharuan yang telah kami lakukan. InsyaAllah pada masa hadapan, Buletin QH bukan sahaja memuatkan artikel-artikel agama tetapi mengandungi perancangan dan aktiviti-aktiviti anjuran Badan Dakwah dan Kerohanian SBPIT. Kekurangan maklumat-maklumat aktiviti yang dijalankan mungkin menjadi masalah utama kepada rancangan ini, namun dengan usaha dan komitmen yang tinggi dari semua ahli-ahli BADAR mungkin menjayakan rancangan ini. Kita hanya merancang tapi Allah yang menentukannya. Selamat membaca!

Reaksi:

0 pandangan sahabat-sahabat: