VIDEO MENARIKASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA KEPADA SEMUA PENGUNJUNG SEKALIAN, PIHAK ADMIN SEDANG MENJALANKAN KERJA-KERJA MENGEMASKINI BLOG. HARAP MAAF ATAS SEBARANG KESULITAN. TERIMA KASIH.


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA KEPADA SEMUA PENGUNJUNG SEKALIAN, PIHAK ADMIN SEDANG MENJALANKAN KERJA-KERJA MENGEMASKINI BLOG. HARAP MAAF ATAS SEBARANG KESULITAN. TERIMA KASIH.

QH Bumper Aidilfitiri!!!!!!

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh diucapkan kepada semua pembaca Qudwah Alhasanah yang masih setia demi meneruskan dakwah islamiah. Kini telah diterbitkan QH edisi ke-16 "Bumper Aidilfitri". Bersyukur ke hadrat Ilahi kerana sekali lagi kami telah berjaya menerbitkan QH ini. Ini merupakan kejayaan kedua bagi Sidang Editorial QH sesi 08/09. Di kesempatan ini, saya sebagai ketua editor ingin mewakili semua ahli BADAR amnya dan ahli Lajnah Buletin khususnya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin. Diharap dengan kehadiran syawal ini dapat memberi keinsafan kepada diri kita. "DAKWAH TANGGUNGJAWAB BERSAMA"

Reaksi:

0 pandangan sahabat-sahabat: