VIDEO MENARIKASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA KEPADA SEMUA PENGUNJUNG SEKALIAN, PIHAK ADMIN SEDANG MENJALANKAN KERJA-KERJA MENGEMASKINI BLOG. HARAP MAAF ATAS SEBARANG KESULITAN. TERIMA KASIH.


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA KEPADA SEMUA PENGUNJUNG SEKALIAN, PIHAK ADMIN SEDANG MENJALANKAN KERJA-KERJA MENGEMASKINI BLOG. HARAP MAAF ATAS SEBARANG KESULITAN. TERIMA KASIH.

Hijrah Satu Wawasan

Album : Damba Kasih Munsyid : In-Team http://liriknasyid.com
Setiap insan yang berwawasan Inginkan perubahan Untuk mencapai segala impian Untuk mencipta suatu kejayaan Yang lebih gemilang Mulakan hijrah dengan niat Yang suci dan pasti Membina kehidupan harmoni Hijrah menuntut pengorbanan kesabaran ketabahan Sejahtera hidup aman sentosa C/O Hijrah satu peralihan Dalam meniti arus kehidupan Dari kejahilan kepada kebenaran Contohilah Rasulullah Berhijrah dari Makah ke Madinah Demi menegakkan kalimah yang suci Hijrah satu perubahan Dalam meniti arus kemodenan Dari kemunduran kepada kemajuan Hindarilah permusuhan Bersatu padu erat kasih sayang Demi menjayakan hijrah yang murni Senilagu: Putra Aiman (Hijjaz Records Sdn. Bhd.) Senikata : ITO Lara (Gurindam Entertainement) Hakcipta : Hijjaz Records Sdn. Bhd.

Reaksi:

0 pandangan sahabat-sahabat: