VIDEO MENARIKASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA KEPADA SEMUA PENGUNJUNG SEKALIAN, PIHAK ADMIN SEDANG MENJALANKAN KERJA-KERJA MENGEMASKINI BLOG. HARAP MAAF ATAS SEBARANG KESULITAN. TERIMA KASIH.


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA KEPADA SEMUA PENGUNJUNG SEKALIAN, PIHAK ADMIN SEDANG MENJALANKAN KERJA-KERJA MENGEMASKINI BLOG. HARAP MAAF ATAS SEBARANG KESULITAN. TERIMA KASIH.

Al-Fatihah buat Ayah Mokhsen

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh... "Demi sesungguhnya! Kami akan menguji kamu dengan sedikit perasaan takut (kepada musuh) dan (dengan merasai) kelaparan dan (dengan berlakunya) kekurangan dari harta benda dan jiwa serta hasil tanaman dan berilah khabar gembira kepada orang-orang yang sabar. (Iaitu) orang-orang yang apabila mereka ditimpa oleh sesuatu kesusahan, mereka berkata: Sesungguhnya kita adalah kepunyaan Allah dan kepada Allah jualah kami kembali." (al-Baqarah: 155-156) Kepada semua pengunjung blog Qudwah Alhasanah, ambillah sedikit kesempatan untuk membacakan surah Al-Fatihah untuk disedekahkan kepada arwah ayah Mohamad Mokhsen, Ketua BADAR SBP Integrasi Temerloh yang telah kembali kerahmatullah pada 28 Disember 2008 bersamaan 30 Zulhijjah 1429H. Sama-samalah kita mendoakan agar roh ayahnya sentiasa dalam keadaan yang tenang dan ditempatkan bersama-sama orang yang beriman dan beramal soleh.

Amin......

Reaksi:

1 pandangan sahabat-sahabat:

amin... setiap y berlaku ada hikmahnya..