VIDEO MENARIKASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA KEPADA SEMUA PENGUNJUNG SEKALIAN, PIHAK ADMIN SEDANG MENJALANKAN KERJA-KERJA MENGEMASKINI BLOG. HARAP MAAF ATAS SEBARANG KESULITAN. TERIMA KASIH.


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA KEPADA SEMUA PENGUNJUNG SEKALIAN, PIHAK ADMIN SEDANG MENJALANKAN KERJA-KERJA MENGEMASKINI BLOG. HARAP MAAF ATAS SEBARANG KESULITAN. TERIMA KASIH.

Syabab Musafir Kasih

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh.... Di sini ana ingin berkongsi tentang sebuah novel yang baru ana habis baca. Novel yang bertajuk "Syabab Musafir Kasih" ini bertemakan kecekalan seorang pemuda yang bernama Syabab dalam usaha melakukan gerak kerja dakwah terhadap pemuda-pemuda kampungnya yang lalai dan alpa dengan nikmat dunia. Novel ini amat sesuai untuk para remaja kerana dapat membentuk jati diri dan menaikkan semangat para pemuda untuk membela nasib agama Islam. Nama novelisnya ialah Fatimah Syarha Mohd. Noordin. Beliau ialah Novelis Sayembara Novel Remaja Jubli Emas DBP 2006. Antum boleh dapatkan novel ini di kedai-kedai buku berdekatan. Harganya adalah RM22.90(Semenanjung Malaysia) dan RM24.90(Sabah dan Sarawak). Sekian, terima kasih.

Reaksi:

0 pandangan sahabat-sahabat: