VIDEO MENARIKASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA KEPADA SEMUA PENGUNJUNG SEKALIAN, PIHAK ADMIN SEDANG MENJALANKAN KERJA-KERJA MENGEMASKINI BLOG. HARAP MAAF ATAS SEBARANG KESULITAN. TERIMA KASIH.


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA KEPADA SEMUA PENGUNJUNG SEKALIAN, PIHAK ADMIN SEDANG MENJALANKAN KERJA-KERJA MENGEMASKINI BLOG. HARAP MAAF ATAS SEBARANG KESULITAN. TERIMA KASIH.

Ingin Menyumbang Bakti Kepada Blog Qudwah Alhasanah???

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh.... Salam dan selawat kepada junjungan besar, Nabi Muhammad s.a.w., para sahabat dan juga para pengikutnya, semoga sentiasa dirahmati Allah s.w.t. Ana mewakili semua krew dan sidang editor Qudwah Alhasanah amat berbesar hati jika ada antara antum sekalian yang ingin menyumbang khidmat bakti dalam memantapkan lagi isi kandungan dan artikel dalam blog ini. Ana akui blog ini agak suram kerana jarang dikemaskini dari semasa ke semasa. Ana harap jika ada yang ingin menjadi moderator blog ini, sila hantarkan resume ringkas seperti berikut ke aidil0623@yahoo.com atau azim_chaohakkai@yahoo.com.my : Nama : No. h/p : alamat gmail * : sek. menengah : (butiran bertanda (*) paling penting untuk proses invitation untuk menjadi moderator) Jika anda masih belum mempunyai akaun gmail, sila daftar dahulu sebelum menghantar resume. Hanya alamat gmail sahaja boleh digunakan untuk blogger. Bersama kita gerakkan dakwah islamiah!!!! Takbir!!!

Reaksi:

1 pandangan sahabat-sahabat:

Lovely. I liked it. Plz do visit me and leave your comment on GooTAR Blog