VIDEO MENARIKASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA KEPADA SEMUA PENGUNJUNG SEKALIAN, PIHAK ADMIN SEDANG MENJALANKAN KERJA-KERJA MENGEMASKINI BLOG. HARAP MAAF ATAS SEBARANG KESULITAN. TERIMA KASIH.


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA KEPADA SEMUA PENGUNJUNG SEKALIAN, PIHAK ADMIN SEDANG MENJALANKAN KERJA-KERJA MENGEMASKINI BLOG. HARAP MAAF ATAS SEBARANG KESULITAN. TERIMA KASIH.

KURSUS IMAM DAN BILAL

Pada 16 dan 17 haribulan Januari 2011,pihak Badan Dakwah dan Kerohanian (BADAR) telah mengadakan kursus imam dan bilal.Tujuan diadakan kursus ini untuk melatih pelajar menjadi imam dan muazzin yang cemerlang.Kursus ini kali pertama diadakan setelah sekian lama mengimpikannya.Kursus disertai oleh 30 orang imam dan 60 orang muazzin yang terdiri daripada pelajar sekolah dari tingkatan 2 hingga tingkatan 5.Kursus ini akhirnya berjalan lancar dan berakhir 17 Januari 2011.Semua muazzin dan bilal akan diberi markah merit.Semoga semua imam dan muazzin di Sekolah Berasrama Penuh Integrasi Temerloh menjalankan tugas dengan sebaiknya dan menjadi imam dan muazzin yang cemerlang.Untuk pengetahuan semua, program ini progaram yang pertama diadakan oleh BADAR pada tahun ini...

Reaksi:

0 pandangan sahabat-sahabat: