VIDEO MENARIKASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA KEPADA SEMUA PENGUNJUNG SEKALIAN, PIHAK ADMIN SEDANG MENJALANKAN KERJA-KERJA MENGEMASKINI BLOG. HARAP MAAF ATAS SEBARANG KESULITAN. TERIMA KASIH.


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA KEPADA SEMUA PENGUNJUNG SEKALIAN, PIHAK ADMIN SEDANG MENJALANKAN KERJA-KERJA MENGEMASKINI BLOG. HARAP MAAF ATAS SEBARANG KESULITAN. TERIMA KASIH.

Jamuan Akhir Tahun Badar Sesi 2010/2011

Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang.

Pada hari Khamis yang lalu , 17 November 2011 , jamuan akhir tahun bagi Badan Dakwah dan Kerohanian SBPI Temerloh sesi 2010/2011 telah diadakan di Ruang Legar IPT. Jamuan ini diadakan bagi meraikan usaha-usaha yang telah dilaksanakan sepanjang tahun 2011 sekali gus meraikan jawatankuasa-jawatankuasa Badar Tingkatan 5 yang bakal menamatkan pelajaran mereka di sekolah ini . Pada sebelah petangnya sebelum jamuan berlangsung , kami telah membakar daging berbeku dan menyediakan juadah-juadah 
tertentu .
MT Badar 2010/2011


Ketua Badar , Mohd Arif bin Zainuddin


GPK HEM , En. Razali bin Ahmad

Ustaz Abu Khuhafah bin Abu Bakar

Pak Talib Cendol ^^
Exco Tamrin dan Kegiatan Luar

Exco Tugas-Tugas Khas

Exco Kerohanian dan Ibadah

Exco Buletin

Exco Usrah dan Tarbiyah

Jamuan kami diakhiri dengan sesi fotografi bagi semua Exco Badar . Harapan kami agar Badar sesi 2011/2012 dapat memegang tampuk kepimpinan dengan sebaiknya agar dapat meyuburkan biah solehah di SBPI Temerloh sekaligus mentarbiyah para pelajar dengan cara yang berhemah dan berkesan . InsyaAllah .
MAJULAH BADAR UNTUK SBPI TEMERLOH

Reaksi:

0 pandangan sahabat-sahabat: